From: Athenaeum Kiadó - Tegdes Péter <tegdes.peter@lira.hu>
To: email@example.com
Subject: Hová tűntek a testvéreim? – Alex Schulman az októberi Margó Fesztiválo n
Hová tűntek a testvéreim? – Alex Schulman az októberi Margó Fesztiválon

Amennyiben nem olvasható hírlevelünk, vagy hibásan jelenik meg, akkor kattintson ide.Hová tűntek a testvéreim? – Az elfojtástól az elmagányosodásig
Alex Schulman az októberi Margó Fesztivál vendége

Egy kibeszéletlen tragédiától darabjaira hull egy család. 20 évvel később egy másik tragédia szembesíti őket ezzel. Mi történt azon a nyáron? Három testvér bolyong Schulman érzelmi thrillerében hol gyerekként, hol felnőttként, míg az emlékek közötti belső nyomozás megdöbbentő megoldást hoz. Az elfojtásról, a kimondatlanságról és következményeikről Alex Schulman svéd íróval, A túlélők szerzőjével, és Almási Kitti pszichológussal Karafiáth Orsolya beszélget.

Időpont: 2021. október 16., szombat, 19:45
Helyszín: Várkert Bazár
Jelezd vissza az eseményt Facebookon is!

„Egy kezdetben könnyű nyári olvasmánynak induló könyv, ami azonban fejlődésregénnyé válik: egy család működésére, vagyis sokkal inkább működésképtelenségéről szóló (anti)fejlődésregénnyé. A végeredmény egy hidegrázós koktél az egyedüllétről, az önmagunkra utaltságról és a felemás együttérzésről.”
- De Standaard – Hollandia

„A túlélők mélységes érzelmi labirintusba sodor. Ezt a három fivért nagyon fogod sajnálni. Azokat a férfiakat, akikké váltak, azokat a fiúkat, akik voltak, és azt az ártatlanságot, amit elvesztettek. Briliáns, lebilincselő, feledhetetlen.”
- Fredrik Backman, Az ember, akit Ovénak hívnak bestseller szerzője

Alex Schulman A túlélők című könyvét több mint 30 nyelvre fordították le, óriási nemzetközi népszerűségnek örvend a családregény.


A műről bővebben:

Három fivér visszatér gyermekkora helyszínére, egy erdővel határolt kies, tóparti tanyára. A látogatás nem kellemes, de szükséges, hiszen anyjuk utolsó kívánsága, hogy hamvait a tónál szórják szét. A tanyán, ahol sok évvel azelőtt egy mindent felforgató baleset történt.

A testvérek nehezen tudnak mit kezdeni egymással. A harc, amelyet apjuk figyelméért és anyjuk szeretetéért folytattak, a szülők halálával ugyan véget ért, de helyébe új küzdelem lép. Az örök megfigyelő, Benjamin egyre jobban eltávolodik a valóságtól, Nils kivonja magát a család mindennapjaiból, Pierre pedig képtelen féken tartani az indulatait. A tóparti látogatás egyben időutazás is a fivérek számára: kimondatlan sérelmek kapnak végre hangot, a baleset színhelyén pedig feltárul az igazság… Mi történt azon a nyári napon, amikor minden a darabjaira hullott?

A túlélők szuggesztív erejű regény a család életünket meghatározó szerepéről, a testvérkapcsolatok romboló és építő energiáiról, és a traumafeldolgozás nehézségéről. A 2020-as év kiemelkedő svéd irodalmi sikerkönyvének nemzetközi jogai több, mint 20 országban keltek el.

Fordító: Papolczy Péter

A könyv megvásárolható itt.


Kövessen
bennünket:


 

PR és marketing menedzser
Tegdes Péter
E-mail: tegdes.peter@lira.huKereskedelmi képviselet

Telefon: (+36/1)323-3981,
(+36/1)235-5032
E-mail: kiadok@lira.hu


Vásárlás
Egyéni vásárlóknak
www.lira.hu


 
Kereskedelmi partnereknek
Líra Könyv-nagykereskedés

Ezt a hírlevelet azért kapja, mert Ön a Líra Könyv Zrt. központi adatbázisában szerepel. Amennyiben le szeretne iratkozni hírlevelünkről, azt itt teheti meg.

Kiadó: Az Athenaeum Kiadó igazgatója
1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
Tel: (+36/1) 235-5020
Web: www.athenaeum.hu