A mai napon a futárszolgálat felveszi a mellékelt képen látható csomagokat, és eljuttatja Szőnyi Szilárd Úr, Hodász András Főtisztelendő Úr és Trombitás Kristóf Úr részére,
amely a most bemásolt levelet és a Cameron Post rossz nevelése című könyvet tartalmazza.

Szeretettel ajánljuk értő figyelmébe Emily M. Danforth Cameron Post rossz nevelése című művét.

A szerző a Rhode Island Főiskola docense, kreatív írást és irodalmat tanít. Miles Cityben, Montanában született, ahol a Cameron Post… története is játszódik. Egyetemi évei alatt „bújt elő”, vállalta fel leszbikusságát.


A regény a címben is szereplő tizenkét éves lány sorsáról szól, aki elveszíti a szüleit egy autóbalesetben, azon a napon, amikor először csókolózik a legjobb barátnőjével, Irene-nal.

Cameron a mássága miatt kirótt isteni büntetésként éli meg szülei elvesztését, a bűntudat évekig kíséri őt. De nem csak a lelkiismeretével kell megküzdenie. Nevelőszülője egy szexuális átnevelő programba utalja, amellyel, legalábbis ő úgy gondolja, lehetőséget biztosít számára, hogy ne kelljen egész életében homoszexuálisként élnie. Ez persze a lány számára kényszer, a kép pedig, amivé formálni akarják, csak született természete megerőszakolása árán valósítható meg.


A fotókat az Athenaeum Kiadó készítette.

Kövessen
bennünket:





Kérdezz tőlünk:



 

 

 

PR és marketing menedzser
Szpisják Blanka
Telefon: (+36/1) 235-5038
Mobil: (+36 30) 7317547
E-mail: szpisjak.blanka@lira.hu


Kereskedelmi képviselet

Telefon: (+36/1)323-3981,
(+36/1)235-5032
E-mail: kiadok@lira.hu

Vásárlás
Egyéni vásárlóknak
www.lira.hu


 
Kereskedelmi partnereknek
Líra Könyv-nagykereskedés

Ezt a hírlevelet azért kapja, mert Ön a Líra Könyv Zrt. központi adatbázisában szerepel. Amennyiben le szeretne iratkozni hírlevelünkről, azt itt teheti meg.

Kiadó: Az Athenaeum Kiadó igazgatója
1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
Tel: (+36/1) 235-5020
Web: www.athenaeum.hu