ÚJDONSÁGOK A MEGÚJULT EKONYV.HU OLDALON

Az elmúlt héten több mint 100 könyvvel bővült kínálatunk!

Néhány kiemelt újdonság immáron mobi formátumban is:

 

            
2390 Ft                     új       2390 Ft            új         3090 Ft                    új
 

            
2390 Ft                    új        1990 Ft            új         1690 Ft                   új

 

További újdonságok:


Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból

Furcsa események helyszíne lett Ung vármegye 1839-ben, amelyekről első kézből, egy orvos levelezéséből értesülhetünk. Szeghalmi Lőrinczet kollégái szokatlan kóresethez hívják egy fiatalasszonyhoz, akit borzalmas görcsök gyötörnek, ám ha beveszi a helyi varázsoló ember gyógyító porát, megkönnyebbül, ám igen furcsa módon: eleven varangyos békákat kezd szülni. Az esettel a tekintélyes szakmai lap, az Orvosi Tár is foglalkozik, Szeghalmi doktor pedig egyre inkább belebonyolódik a nyomozásba. Borzalmas gyilkosságok, megelevenedő halottak és bosszúálló szellemek között kell küzdenie az életben maradásért és a rejtély megoldásáért.
 

 

Paolo Bacigalupi: A felhúzhatós lány

Az olajválság utáni jövőben a városokat a globális felmelegedés miatt megemelkedett tengerszinttől gátrendszerekkel védik, pusztító genetikai járványoktól retteg mindenki, és óriás lendrugókban tárolják az energiát, amelyeket tíztonnás óriáselefántok, megodontok erejével húznak fel... Anderson Lake az AgriGen kalóriatársaság Bangkokba küldött ügynöke a független Thaiföld felbecsülhetetlen értékű, rejtett magbankját keresi. Emikó genetikai tervezéssel létrehozott különleges teremtmény, „új ember". Kettejük találkozása hamarosan egész Thaiföldet megrengeti. A felhúzhatós lány az egyik legtöbbre tartott sci-fi regény az elmúlt években, mely elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat és a legjobb első regénynek járó Locus-díjat is.
 


Monika Pawluczuk - Katarzyna Miller: Nőnek lenni és nem bedilizni

Mi lehetne legtávolabb a haláltól? Ezt a kérdést előbb-utóbb mindenki kénytelen feltenni magának ebben a regényben. A párhuzamos idősíkokban és történetekben egy, legboldogabb gyermek- és kamaszéveit Afrikában töltő férfi visszatér, hogy a régi helyen újrakezdje életét; egy tehetséges fekete lány kemény munkával ki tud ugyan szakadni a nyomorúságból, de az igazságtalanság ellen hiába küzd; lenyűgözően szép, gyermekkori barátnője pedig már egészen fiatalon a prostitúció poklába kerül. Véglényként tengődő utcagyerekek, nyomorgó falusiak, vaktában lövöldöző fegyveresek és korrupt egykori gyarmatosítók között próbálják megtalálni másokban a szeretetet és a jóságot, ha már a világban lehetetlen.

 


Gombos Katalin: Az Európai Unió jogának alapjai

Dr. Gombos Katalin legújabb kötete az Európai Unió működésének, szerkezetének, történelmének és jövőjének bemutatására vállalkozott. A nem kizárólag joghallgatók számára íródott könyv célja, hogy átfogóan, de közérthetően, egyszerűen, mégis precízen mutassa be ezt az entitást, így hozva közelebb mindennapjainkhoz.
 

 

 

 

 


Pléh Csaba - Boros Ottilia: Pszichológiai lexikon
  
A több mint 3000 címszót tartalmazó lexikon szóanyaga a pszichológia különböző részterületeinek terminológiáját öleli fel, s e tekintetben egyedülálló. A mai szaknyelv legfontosabb kifejezéseinek magyar definíciói mellett azok angol megfelelői is megtalálhatók a szócikkek végén, s a szóanyag angol-magyar irányban is kereshető.
 

 

 

 

 


Gáspár László: Mi, I. Adolf
  
Mi lett volna, ha a németek nyerik a II. világháborút?

A regény cselekménye 1965-ben játszódik Hitlersburgban (korábban Berlin). A császár a totális náci világuralom megszerzése érdekében fiát és a japán császár lányát akarja összeházasítani. A totális náci uralom megszerzéséért elsőként elfoglalja Európát, Kelet-Ázsiát, majd Afrikát. A német nép karácsonyra az elektronbombát kapja ajándékul. Hitler szerint addig nem is lesz rend, amíg az egész világ át nem alakul egyetlen nagy koncentrációs táborrá. Új vallást alapítanak, melynek bibliája a Mein Kampf. Vajon megfékezhető még az új császár ámokfutása?


line

Ne feledd, ha korábbi oldalunkon vásároltál, technikai okokból kifolyóan sajnos nem tudjuk biztosítani a fiók átvitelét, ezért arra kérünk, hogy regisztrálj újra az oldalon. Cserébe, ha elkészült az új felhasználói fiókod, biztosítjuk számodra a korábban megvásárolt köteteidet epub, mobi és pdf formátumban, Adobe DRM nélkül. Ehhez a regisztráció mellet csak annyit kell tenned, hogy elküldöd e-mailben a korábban megvásárolt DRM-es epubot az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu-ra arról a címről, ahonnan regisztráltál korábban is.
 


Keress minket a Facebookon is: http://www.facebook.com/ekonyvek

 

line
Ezt a hírlevelet azért kapja, mert Ön az eKönyv Magyarország Kft. központi adatbázisában szerepel. Amennyiben le szeretne iratkozni hírlevelünkről, azt itt teheti meg.

line

Kiadó: eKönyv Magyarország Kft.
1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
Tel.: (+36/1) 210-9600
Web: www.ekonyv.hu

line