Megújult az ekonyv.hu - fontos információ


Tisztelt Vásárlónk,

Nézd meg és próbáld ki megújult oldalunkat! A korábbinál szélesebb formátumválasztékkal, vásárlóbarát másolásvédelemmel, új kényelmi szolgáltatásokkal és megújult külsővel vár az ekonyv.hu!


Ezentúl minden kötetünket egyszerre három formátumban kínáljuk egyetlen könyv áráért: epub az okostelefonok és tabletek használóinak, mobi a Kindle olvasóval rendelkezőknek és pdf azoknak, akik számítógépen szeretnének olvasni.

Az eddigi Adobe DRM másolásvédelmet felváltja a sokkal inkább vásárlóbarát Social DRM, ami végre nem akadályozza, hogy a vásárló bármely eszközére bárhányszor áttehesse a megvásárolt köteteket, mindössze a vásárló és a tranzakció adatait rögzíti az egyes kötetekbe. Emellett ezentúl az áruház oldalán is folyamatosan elérhetőek és letölthetőek a megvásárolt ekönyvek.


További kényelmi funkcióként a Tárca segítségével virtuális számlát nyithatsz az ekonyv.hu-n, ami tovább gyorsítja a vásárlást, ráadásul a banki tranzakció költségeit is csökkentheted ezáltal.


Sajnos korábbi vásárlóink számára technikai okokból kifolyóan nem tudjuk biztosítani a fiók átvitelét, ezért arra kérünk, hogy regisztrálj újra az oldalon. Cserébe, ha elkészült az új felhasználói fiókod, biztosítjuk számodra a korábban megvásárolt köteteidet epub, mobi és pdf formátumban, Adobe DRM nélkül. Ehhez a regisztráció mellet csak annyit kell tenned, hogy elküldöd e-mailben a korábban megvásárolt DRM-es epubot az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu-ra arról a címről, ahonnan regisztráltál korábban is.


Ha bármi kérdésed van, állunk rendelkezésre az ugyfelszolgalat@ekonyv.hu címen.



Üdvözlettel,

Csordás Attila
ügyvezető
eKönyv Magyarország Kft.

line
Ezt a hírlevelet azért kapja, mert Ön szerepel az eKönyv Magyarország Kft. központi adatbázisában. Amennyiben le szeretne iratkozni hírlevelünkről, azt itt teheti meg.

line

Kiadó: eKönyv Magyarország Kft.
1086 Budapest, Dankó u. 4-8.
Tel.: (+36/1) 210-9600
Web: www.ekonyv.hu

line